CD CALCULATOR

KIES JE CD PRODUCT EN BEREKEN DIRECT JE PRIJS

Datamax Benelux heeft al 15 jaar ervaring met de productie van cd’s. Wij denken met je mee om de mooiste en beste cd verpakking uit te kiezen. Van eco-friendly tot sexy digi-style producten. Wij bieden je goede prijzen, een goede service en een supersnelle cd productie.

CD PRODUCTIE

Al 15 jaar produceren wij CD’s in onze moderne CD fabriek. Dat betekent dat wij veel ervaring hebben met het zoeken naar het juiste CD product. Wilt u uw CD in 5 kleuren laten bedrukken en verpakken in een standaard Jewel Box? En daarbij een prachtig CD-booklet laten maken van de hoogste kwaliteit? Of bent u op zoek naar een kartonnen CD verpakking? Een CD- digipack of een  CD-digisleeve waarmee uw uw product een prachtige uitstraling wilt geven? Onze leveranciers uit Duitsland leveren de allerhoogste kwaliteit aan verpakkingen. Of het nu om een CD-kartonnen hoesje gaat of om een CD-digipack. Een mooie CD verpakking zorgt ervoor dat uw product opvalt. Wij kunnen uw CD bedrukken in CD offset bedrukking of in CD zeefdruk bedrukking.

In het tijdperk van streamen zien wij steeds vaker dat een mooie CD in een mooie verpakking tegemoet komt aan de wens van veel consumenten om toch een tastbaar fysiek product in handen te hebben. Datamax Benelux voorziet in die behoefte en maakt voor u de allermooiste CD’s in de allermooiste verpakkingen.CD-digipack, CD-digisleeve, CD-digifile, CD jewel box of CD kartonnen wallet, wij maken het graag voor u. Wij helpen u indien nodig met het aanleveren en produceren van CD drukwerkbestanden. Datamax heeft de kennis in huis om uw digitale informatie te verwerken tot een prachtig CD eindproduct. Vanaf 100 stuks produceren wij uw CD en CD verpakking. Daarnaast bieden wij een supersnelle productietijd en levertijd voor uw CD’s.