DVD CALCULATOR

KIES JE DVD EN BEREKEN DIRECT JE PRIJS

Datamax heeft al 15 jaar ervaring met de productie van DVD’s. Kies je standaard DVD verpakking of een sexy digi-style verpakking. Datamax heeft de expertise en de ervaring. Wij bieden je goede prijzen, snelheid en service.

DVD PRODUCTIE

Datamax Benelux produceert al 15 jaar DVD’s in onze moderne DVD-fabriek. En ondanks het feit dat consumenten veel films kunnen streamen, zien wij weer een groei van DVD producties. Want heel veel mooie films of documontaires uit het verleden zijn niet beschikbaar om te streamen. En daar biedt Datamax Benelux de oplossing. Wij produceren uw DVD 5 of DVD 9. Wij bedrukken uw DVD in zeefdruk of offset bedrukking.

Daarnaast kunt u uw DVD in een standaard DVD verpakking laten verpakken, of in een bijzondere DVD verpakking zoals bijvoorbeeld de DVD- digipack. Of een DVD-digisleeve. Of misschien wilt u een serie laten verpakken in een mooie DVD kartonnen box? Alles is mogelijk. Wij  bieden u alle oplossingen voor een passende DVD verpakking. Wij hebben uiteraard de kennis in huis om uw digitale informatie te verwerken tot een prachtige DVD.