VINYL CALCULATOR

KIES JE FAVORIETE VINYL RECORD PRODUCT EN BEREKEN DIRECT JE PRIJS

Datamax Benelux heeft jarenlange ervaring in de productie van vinyl records. Reeds vanaf 2010 beschikken wij over fantastische partners die voor ons vinyl records produceren. Wij kunnen je daarom goede prijzen en een uitstekende kwaliteit bieden. Daarnaast kan je rekenen op een professionele begeleiding van je orders. Daar horen ook snelle levertijden tussen 8 tot 10 weken bij.

VINYL PERSEN

Vinyl is populair en de productie zal de komende jaren alleen nog maar groeien. Datamax laat vinyl platen van 7”10”en 12”inch voor u persen. Maak uw keuze uit vele verschillende verpakkingen. Van standaard vinyl verpakking tot luxe verpakkingen. Wilt u een prachtige gekleurde geperste vinyl plaat? Wij kunnen een mooie picture vinyl  disc voor u laten produceren.  Of wilt u liever een standaard zwart geperste vinyl plaat? Alles is mogelijk.

Wilt u uw vinyl plaat in een mooie gatefold sleeve laten verpakken of in een outer sleeve? Met een fantastische bedrukking?  Laat ons weten wat u zoekt, en wij helpen u met het zoeken naar een passende vinyl verpakking. Want met een mooie vinyl plaat en verpakking kunt u net het verschil maken. Vinyl is hot en hip en dit zal de komende jaren alleen nog maar hotter en hipper worden. Wij kunnen al vanaf 250 stuks vinyl platen voor u produceren. Wij bieden een uitstekende kwaliteit vinyl plaat en goede levertijden.