VINYL CALCULATOR

KIES JE FAVORIETE VINYL PRODUCT EN BEREKEN DIRECT JE PRIJS

DATAMAX Benelux produceert zowel VINYL als CD’s onder 1 dak. Een uniek concept in Europa. Wij kunnen je daarom goede prijzen en een uitstekende kwaliteit bieden. Daarnaast kan je rekenen op een professionele begeleiding van je orders. Daar horen ook snelle levertijden bij. Wij shippen jouw producten wereldwijd.

VINYL PERSEN

Vinyl is populair en de productie zal de komende jaren alleen nog maar populairder worden. Maak uw keuze uit vele verschillende verpakkingen. Van standaard vinyl verpakking tot luxe verpakkingen. Wilt u een prachtige gekleurde geperste vinyl plaat? Of wilt u liever een standaard zwart geperste vinyl plaat? Alles is mogelijk.

Wilt u uw vinyl plaat in een mooie gatefold sleeve laten verpakken of in een outer sleeve? Met een fantastische bedrukking?  Laat ons weten wat u zoekt, en wij helpen u met het zoeken naar een passende vinyl verpakking. Want met een mooie vinyl plaat en verpakking kunt u net het verschil maken. Vinyl is hot en hip en dit zal de komende jaren alleen nog maar hotter en hipper worden. Wij kunnen al vanaf 100 stuks vinyl platen voor u produceren. Wij bieden een uitstekende kwaliteit vinyl en goede levertijden.