Service & Ondersteuning

Persoonlijke service
DataMax streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid en doet daar alles voor.
Scherpe prijzen
Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijzen. DataMax hanteert een laagste prijsgarantie.
Snelle levering
CD/DVD in standaard verpakking met standaard drukwerk? Dit kan al in 3 werkdagen.

Onze diensten

Persen

CD's/DVD's worden vanaf de oplage 300 stuks geperst. Er wordt van de master een glassmaster/stamper geproduceerd voor de CD/DVD pers. Lees verder

Dupliceren

Oplages tot 300 stuks worden gedupliceerd met een A-grade CD- of DVD recordable. Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Lees verder

Recordables

Nog steeds worden recordables gebruikt voor communicatie, waarbij het wenselijk is de recordable te voorzien van een "eigen" opdruk. In full colour of van 1 tot en met 6 PMS kleuren.

Verpakkingen

Is een verpakking nog nooit eerder gemaakt? Dan onderzoeken we samen hoe we uw gewenste verpakking alsnog kunnen maken. Bijna niets is te gek!

USB-sticks

USB sticks levert DataMax rechtstreeks vanaf de fabriek. Dit kan al vanaf 100 stuks. Wij adviseren u graag over de verschillende modellen en mogelijkheden. Vraag offerte aan

Premiums

DataMax heeft een zeer uitgebreide selectie van kwaliteits-en budget geschenken samengesteld met een hoge attentiewaarde voor uw bedrijf. U kunt bij ons terecht voor pennen, T-shirts, caps, muismatten, etc. Vraag offerte aan

Strategie

We zijn een klein, eerlijk bedrijf en hebben altijd de beste aanbieding voor u. DataMax is een no nonsense bedrijf. Afspraak is afspraak; niets meer, maar zeker ook niets minder.

Diensten

DataMax steekt alle tijd in het (op)bouwen van/aan een relatie. Wat DataMax betreft resulteert dit in een langdurige samenwerking. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en helpen u graag bij al uw vragen.

Service & Ondersteuning

DataMax is een no-nonsense bedrijf.
Afspraak is afspraak; niets meer, maar zeker ook niets minder.

Wat maakt ons speciaal?

Audio en data zit ons in het bloed en we houden van onze producten en diensten.

1

We doen het graag voor u

Zelfs na 20 jaar vinden we het nog iedere dag geweldig in deze branche actief te zijn.
2

Uw product van top kwaliteit

Al uw materialen worden grondig gecontroleerd op basis van alle benodigde technische specificaties. Van uw artwork krijgt u altijd digitale proeven. Zo kunnen we er voor zorgen dat u uw gewenste product krijgt.
3

Maximale toewijding

DataMax snapt hoe belangrijk uw CD of DVD voor u is. U heeft alles tot in de puntjes verzorgd en nu moet u het uit handen geven. Moeilijk, zeker, maar DataMax maakt er een geweldig product van. Daar kunt u op rekenen.
4

Kennis centrum

Met meer dan 500 producties per jaar met miljoenen discs, durven we te stellen dat we ervaring hebben en dat we dagelijks ons talent inzetten om van uw werk een geweldig product te maken.

Wat onze klanten over ons zeggen

"Men is erg enthousiast over het product! Mooiste ooit, en dat vinden wij ook. Dus de keuzes die we gemaakt hebben zijn uiteindelijk en gelukkig de goede geweest! Het kan nu met een gerust hart de wereld in. Bedankt nogmaals."

Ruud Junggeburth Music'scool
Vraag hier direct uw offerte aan
BEZOEK OOK
Contact

Maandag t/m vrijdag
telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 17.00 uur

0182 - 300 360

sales@datamaxbenelux.nl

Locatie & informatie

Producten
Recente producties
DataMax Benelux B.V. © 2019PrivacyCookiesSitemap