Bedrukte USB-sticks

Een USB-stick is een extern opslagmedium voor o.a. de pc dat door middel van een USB-poort aangesloten kan worden. In de stick zit flashgeheugen dat voor de opslag zorgt en zodoende bestanden van en naar uw pc kan kopiëren.

De Compact Flash kaartjes worden vooral gebruikt in computers, digitale camera's en PDA's. Vanaf 2005 worden de CF-kaartjes steeds meer verdrongen door de SD-kaart, omdat die goedkoper is.

De Memory Stick is gemaakt door Sony als een alternatief voor de MMC, omdat deze worden gebruikt in eigen Sony producten. De Memory Stick kan gebruikt worden voor geluid, beeld, video, etc.

De Multi Media Card is een kleine 7-pins geheugendrageren is door een dochteronderneming van Siemens in samenwerking met SanDisk ontwikkeld.

Een (mini) SD Card kan o.a. gebruikt worden in draagbare elektronica zoals digitale camera's, draagbare computers en PDA’s en is veruit het meest gebruikte geheugen kaartje.

De Smartmedia kaartjes zijn verkrijgbaar sinds het introduceren van de Compact Flash geheugenkaarten. Echter, SmartMedia is nooit heel populair geworden ondanks de vrij lage prijs en de hoge kwaliteit.

Vraag hier uw geheel vrijblijvende offerte aan.

Ook voor spoedbestellingen