CD, DVD en Blu-Ray persen

Het persen van CD/DVD/Blu-ray (oplages > 300 stuks)

U heeft een master en U wilt deze laten vermenigvuldigen? 300 exemplaren? 300.000 exemplaren? Bij DataMax bent u aan het juiste adres.

DataMax heeft met bijna alle grote Europese producenten een samenwerking en kan u daarom laten profiteren van producent specifieke kwaliteiten en voordelen. Wij hebben de juiste kennis, kunde en vakbekwaamheid om voor u te bepalen wat de juiste optie is. Uiteraard, in overleg met u, en met de juiste combinatie van levertijd, prijs en kwaliteit.

Omdat DataMax jaarlijks miljoenen discs in opdracht heeft, kunnen wij u ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs bieden. Twijfel daarom niet en vraag, geheel vrijblijvend, hier een offerte of informatie aan. Naast het repliceren van uw discs, kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorend drukwerk, de verpakking, vormgeving en ook de auteursrechten kunnen we, indien nodig, voor u afwikkelen met STEMRA.

CD persenDVD persen

Producten

Ook voor spoedbestellingen

Snel, sneller, snelst... Afhankelijk van uw wensen kan DataMax uw productie, met of zonder verpakking, meestal binnen 3 werkdagen produceren. En, uiteraard, tegen dezelfde kwaliteit als u van ons mag verwachten. Oplage 200 stuks? Geen probleem! Oplage 20.000 stuks? Ook geen probleem!

U heeft haast, want de deadline is in zicht. Vraag daarom geen offerte aan, maar bel +31 (0)182 300 360 voor een prijsopgave, want een beller is sneller.
Vraag hier direct uw offerte aan
BEZOEK OOK
Contact

Maandag t/m vrijdag
telefonisch bereikbaar
van 9.00 tot 17.00 uur

0182 - 300 360

sales@datamaxbenelux.nl

Locatie & informatie

Producten
Recente producties
DataMax Benelux B.V. © 2019PrivacyCookiesSitemap